2018-07-15 Blogg

2018-07-15 Bloggen har legat nere sedan en tid tillbaka, orsak har varit en värkande höft och längdrygg som gjort att jag inte har kunnat vara aktiv som tidigare med att vara ute med kamera och hundar. En period där jag inte känt mig motiverad att skriva, om något som skulle intressera andra, som djur, natur och hundar. Jag har förstått att många undrat, vad som hänt, genom kontakter med mig, flera som trogna läsare av vad jag skrivet på min Blogg!

Men allt har blivet en utdragen historia, med väntan på besked, som förhalats inom sjukvården, vissa konstaterande har gjorts, men ny röntgen väntar, och åter då ny väntan på vad den ger, och då ett besked om åtgärder går att få, som förbättrar min situation.
Visst har det hänt saker, under denna tid som jag hade kunnat skriva om, flera olika uppskattade besök av vänner, valpköpare mm.
Och jag kommer att lägga in någon Blogg framöver om jag tycker det tillför något, även om det inte blir så ofta som tidigare!

Tar några bilder på den ettåriga blomman Gazania eller som den även kallas Påfågelblomster, en blomma som vi för något år sedan först fick se, och då köpte och uppskattades.
Vilket har lett till att flera exemplar nu finns i blommande i krukor på muren vid uteplatsen.
En blomma som öppnar sig i soligt väder sluter sig under natten för att åter i solen visa sig på bästa sätt, med många färgrika blommor.
(Se bild under Aktuellt)

alt alt