Har lyckats igen

2018-10-08 Mats o Mollie har lyckats igen vid jaktprov och nu har Smedmästarens Mollie blivet SJ(j)CH. Ett par som funnit varandra, båda lika delaktiga i deras gemensamma framgångar. Att Mollie är duktig, samarbetsvillig, och ser upp till sin förare är inte svårt att se, men det hjälper inte för framgång om man inte kan ta tillvara hennes egenskaper, men det har Mats lyckats med och då kommer resultaten.

Vi har på nära håll fått vara med på deras färd mot Mats mål, ett Jakt CH, han har trott på henne och givet henne möjligheter till detta.
Erhöll på helgens parsläpps prov i segrarklass förutom 1:a pris cert, skyttarnas och även domarens pris.

Mollie har i stamtavlan en rad av SJ(j)CH och SM vinnare bakom sig i ett stamträd från den första jaktcocken vi importerade från UK.

Mollie är förövrigt äldre helsyster till våra tikar Tanja (”Nelly”) och Ila som enligt mig har samma egenskaper, även flera andra syskon har visat upp sig framgångsrikt, på jaktprov samt på andra typer av prov som t.ex. agility.

Vi på Smedmästarens, liksom flera andra gläds över framgången för ekipaget och tror säkert vi får höra mer framöver från dem.
Tar några arkivbilder på Mats och Mollie.
(Se bild under Aktuellt)

alt alt

alt alt