En tankeställare

2019-04-09 Fick mig en tankeställare med att ha hundarna i kallt vatten, som senast vid havet. Dagen efter hade Ila fått det vi allmänt kallar vattensvans, en svans som bara hänger ned, motsatts på en frisk viftande svans. Och vad vi förstår är det även smärtsamt för den drabbade. Rita har ett par dagar gett henne smärtstillande och nu är hon normal igen.
Vi har den erfarenheten att har en hund en gång haft vattensvans, är risken större att åter få det. Nu kan ju även hennes tidigare skada på svansen varit en faktor.
Tänker nu på att jag en tid varit med valpen Robin vid vatten för att få henne att gå ut och simma efter något jag haft med och kastat ut, men nu tänker jag vänta med det.
Får resonera med mig själv, vill jag gå barbent ut i vattnet och locka på henne, svaret blir inte nu, det är för kallt, då ska inte heller valpen ut. Det är ingen brådska med detta, vi får förhoppningsvis varmare väder framöver och med det varmare vatten.

Tar idag nya bilder på fåglar fångade i flykten, samt en bild som jag också tog, tyckte den utmärkte sig, men nu efteråt vet jag inte vad det är.
(Se bild under Aktuellt)

alt alt