Beundrar Boy

2019-05-19 Beundrar Boy som står ut med Robins attacker, han håller på med att leka och låter henne anfalla, bita och klänga. Nu när hon är större har det blivet allt häftigare, med hårdare tag, ofta ligger han på rygg och med henne över, och det sker inte i fem minuter utan längre stunder flera gånger om dagen när de är i trädgården. Nu har hon även bytt de övre hörntänderna som inte är vassa som hennes valptänder var.

Robin är vad vi förstår helt accepterad i flocken, med ett undantag. Vår äldsta hund ”Ella” kan morra avvisade om hon gör försök med kontakt, men vad vi vet har det inte blivet mer än så, Robin har förstått att henne går det inte att leka med. Andy springen, nonchalera henne, tycks inte vilja se att hon försöker ta kontakt, går bara från henne utan att visa något.
Alice, Ila och Nana, luktar och nosar på henne med viftande svansar, bryr sig inte om att hon klänger, och kan göra ansatser till lek.
Boy inbjuder även dessa till lek liksom Nelly som ofta är med på det, då tillsammans med Robin. Vi har haft en period med löptikar. Därför när det är över, kan vi åter låta alla vara ute samtidigt, inget passade med hundar som ska ut och in, för att inte komma i kontakt med varandra.
(Se bild under Aktuellt)

alt alt